top of page

Олія ріпакова:
рафінована дезодорована

Якісні показники:

  • смак                                                                              знеособленої олії;

  • колірне число, мг йоду                                                                       10;

  • кислотне число, мг КОН/г                                                              0,4;

  • пероксидне число, ½ О ммоль/кг                                           0,5-1;

  • масова частка ерукової кислоти в олії, %                         1,5;

  • масова частка фосфоровмісних речовин, %                відс.;

  • масова частка нежирових домішок, %                             відс.;

  • масова частка вологи,%                                                              0,05;

  • мило,                                                                                                          відс.;

  • температура спалаху, °С                                                            240;

Опис

    Наша олія відповідає  ДСТУ 8175:2015 виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.

Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.

    Ріпакова олія схожа с соняшниковим, олівковим та соєвим. Олію використовують для заправки овочевих салатів,смаження м´яса,риби,випічки та приготування маринадів,соусів. Ріпакова олія широко застосовується в косметології (креми ,маски для волосся,бальзами) та фармакології . на рафінованій ріпаковій олії можна смажити.

    Рафінована дезодорована олія підійде не тільки для смаження овочів,грибів,риби,

м´яса,  можна використовувати в приготуванні випічки ,зимової консервації. На основі нашої рафінованої дезодорованої олії виходять заправка до салату,соуси до м´ясних, рибних,овочевих страв. Наша олія стимулює процеси обміну речовин в організмі,забезпечує правильне зростання клітин та здоровий стан шкіри.

bottom of page