
Олія ріпакова:
рафінована дезодорована

Якісні показники:
-
смак знеособленої олії;
-
колірне число, мг йоду 10;
-
кислотне число, мг КОН/г 0,4;
-
пероксидне число, ½ О ммоль/кг 0,5-1;
-
масова частка ерукової кислоти в олії, % 1,5;
-
масова частка фосфоровмісних речовин, % відс.;
-
масова частка нежирових домішок, % відс.;
-
масова частка вологи,% 0,05;
-
мило, відс.;
-
температура спалаху, °С 240;
Опис
Наша олія відповідає ДСТУ 8175:2015 виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.
Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.
Ріпакова олія схожа с соняшниковим, олівковим та соєвим. Олію використовують для заправки овочевих салатів,смаження м´яса,риби,випічки та приготування маринадів,соусів. Ріпакова олія широко застосовується в косметології (креми ,маски для волосся,бальзами) та фармакології . на рафінованій ріпаковій олії можна смажити.
Рафінована дезодорована олія підійде не тільки для смаження овочів,грибів,риби,
м´яса, можна використовувати в приготуванні випічки ,зимової консервації. На основі нашої рафінованої дезодорованої олії виходять заправка до салату,соуси до м´ясних, рибних,овочевих страв. Наша олія стимулює процеси обміну речовин в організмі,забезпечує правильне зростання клітин та здоровий стан шкіри.