
Олія ріпакова: нерафінована першого гатунку

Якісні показники:
-
смак притаманний олії ріпаковій;
-
колірне число, мг йоду 50;
-
кислотне число, мг КОН/г 2,0;
-
пероксидне число, ½ О ммоль/кг 7,0;
-
масова частка ерукової кислоти в олії, % 5,0;
-
масова частка фосфоровмісних речовин, % 1,5;
-
масова частка нежирових домішок, % 0,1;
-
масова частка вологи,% 0,02;
-
температура спалаху, °С 230;
Опис
Наша олія відповідає ДСТУ 8175:2015 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.
Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.
Ріпакова олія, користь якої відома в харчовій промисловості, виробляється з насіння сільськогосподарських рослин .
Харчова ріпакова олія виробляється з низькоерукових та безерукових сортів олії.
Харчова ріпакова олія – це джерело 22 жирних ненасичених кислот,які походять від ліноленової та лінолевої кислот. Їх цінність в тому, що організм людини не виробляє їх самостійно . Ріпакова олія використовується в дитячому харчуванні , при готуванні випічки, соусах ,косметології та фармакології.
З технічних сортів ріпака виробляють біодизельне паливо, матеріали для мастил, текстиль, та каучукові вироби.