top of page
rapeseed-flowers-gaddb3d88a_1920_edited.jpg

Олія ріпакова: нерафінована першого гатунку

Якісні показники:

  • смак                                                   притаманний олії ріпаковій;

  • колірне число, мг йоду                                                                       50;

  • кислотне число, мг КОН/г                                                             2,0;

  • пероксидне число, ½ О ммоль/кг                                              7,0;

  • масова частка ерукової кислоти в олії, %                        5,0;

  • масова частка фосфоровмісних речовин, %                   1,5;

  • масова частка нежирових домішок, %                                0,1;

  • масова частка вологи,%                                                             0,02;

  • температура спалаху, °С                                                           230;

Опис

    Наша олія відповідає  ДСТУ 8175:2015 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.

Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.

       Ріпакова олія, користь якої відома в харчовій промисловості, виробляється з насіння сільськогосподарських рослин .

       Харчова ріпакова олія виробляється з низькоерукових та безерукових сортів олії.

       Харчова ріпакова олія – це джерело 22 жирних   ненасичених кислот,які походять від ліноленової та лінолевої кислот. Їх цінність в тому, що організм людини не виробляє їх самостійно . Ріпакова олія використовується в дитячому харчуванні , при готуванні випічки, соусах ,косметології та фармакології.

      З технічних сортів ріпака виробляють біодизельне паливо, матеріали для мастил, текстиль, та каучукові вироби.

bottom of page