
Олія соєва:
рафінована дезодорована
.png)
Якісні показники:
-
смак знеособленої олії;
-
колірне число, мг йоду 10;
-
кислотне число, мг КОН/г 0,2;
-
пероксидне число, ½ О ммоль/кг 2,0;
-
масова частка фосфоровмісних речовин, % відс.;
-
масова частка нежирових домішок, % відс.;
-
масова частка вологи,% 0,1;
-
мило, відс.;
-
температура спалаху, °С 240;
Опис
Наша олія відповідає ДСТУ 4534:2006 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.
Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.
Соєву олію рафінують та дезодорують. Тому цей продукт не має запаху і має дуже приємний смак. Соєву олію можна добавити в перші та другі страви,використовувати в холодних закусках. Застосовують як гіпоалергенний компонент у дитячому харчуванні. Нормалізує обмінний процес в організмі. Олія багата вітамінами К ,Е,В4.