top of page

Олія соєва:
рафінована дезодорована

Якісні показники:

  • смак                                                                              знеособленої олії;

  • колірне число, мг йоду                                                                       10;

  • кислотне число, мг КОН/г                                                              0,2;

  • пероксидне число, ½ О ммоль/кг                                               2,0;

  • масова частка фосфоровмісних речовин, %                відс.;

  • масова частка нежирових домішок, %                             відс.;

  • масова частка вологи,%                                                                0,1;

  • мило,                                                                                                         відс.;

  • температура спалаху, °С                                                            240;

Опис

    Наша олія відповідає  ДСТУ 4534:2006 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.

Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.

    Соєву олію рафінують та дезодорують. Тому цей продукт не має запаху і має дуже приємний смак. Соєву олію можна добавити в перші та другі страви,використовувати в холодних закусках. Застосовують як  гіпоалергенний компонент у дитячому харчуванні. Нормалізує обмінний процес в організмі. Олія багата вітамінами  К ,Е,В4.

 

bottom of page