top of page
soy-gb7ac96ba1_1920_edited.jpg

Олія соєва:
гідратована першого гатунку

Якісні показники:

  • смак                                                           притаманний олії соєвій;

  • колірне число, мг йоду                                                                       60;

  • кислотне число, мг КОН/г                                                             4,0;

  • пероксидне число, ½ О ммоль/кг                                              7,0;

  • масова частка фосфоровмісних речовин, %                   4,0;

  • масова частка нежирових домішок, %                                0,1;

  • масова частка вологи,%                                                               0,3;

  • температура спалаху, °С                                                           225;

Опис

    Наша олія відповідає  ДСТУ 4534:2006 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.

Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою.

Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.

 

    Сировиною для отримання соєвої олії служить однорічна трав’яниста рослина. Це одна з самих поширених олійних та бобових рослин. Популярність сої є те що вона містить великий процент білка та корисних речовин.

     Широко використовується в косметології та харчовій промисловості. Багата лецетином тому сприяє нормалізації мозковій діяльності.

bottom of page