
Олія соєва:
гідратована першого гатунку

Якісні показники:
-
смак притаманний олії соєвій;
-
колірне число, мг йоду 60;
-
кислотне число, мг КОН/г 4,0;
-
пероксидне число, ½ О ммоль/кг 7,0;
-
масова частка фосфоровмісних речовин, % 4,0;
-
масова частка нежирових домішок, % 0,1;
-
масова частка вологи,% 0,3;
-
температура спалаху, °С 225;
Опис
Наша олія відповідає ДСТУ 4534:2006 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.
Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою.
Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.
Сировиною для отримання соєвої олії служить однорічна трав’яниста рослина. Це одна з самих поширених олійних та бобових рослин. Популярність сої є те що вона містить великий процент білка та корисних речовин.
Широко використовується в косметології та харчовій промисловості. Багата лецетином тому сприяє нормалізації мозковій діяльності.