
Шрот соняшника

Якісні показники:
-
негранульований;
-
запах характерний сояшниковому шроту;
-
масова частка вологи, 9-11 %;
-
масова частка жиру, 1,5%;
-
сирий протеїн 35 %;
-
масова частка сирої клітковини 23%.
Опис
Наш шрот відповідає ДСТУ 4638:2006 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.
Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.
Шрот соняшниковий - результат переробки при виготовлені соняшникової олії, яке отримують в процесі пресування та подальшої екстракції насіння соняшника.
Це цінний кормовий продукт, який використовують в сільському господарстві. Застосування якого збільшує продуктивність птиць та тварин.
По вмісту білків соняшниковий шрот значно перевищує корми з іншої рослинної сировини. Його можна використовувати як самостійний продукт так і в складі комбікормових сумішей. Містить повноцінний протеїн по амінокислотному складу, добре засвоюється тваринами. Шрот соняшниковий в кормі збільшує інші його компоненти.

