top of page
sunflower-gd4a5322e4_1920.jpg

Шрот соняшника

Якісні показники:

  • негранульований;

  • запах                              характерний сояшниковому шроту;

  • масова частка вологи,                                                            9-11 %;

  • масова частка жиру,                                                                     1,5%;

  •  сирий протеїн                                                                                   35 %;

  •  масова частка сирої клітковини                                         23%.

Опис

    Наш шрот відповідає  ДСТУ 4638:2006 , виробляється на сучасному імпортному устаткуванні, із найсуворішим дотриманням усіх вимог технологічного процесу.

Контроль за якістю сировини та готової продукції здійснюється власною лабораторією, обладнаною високоточною вимірювальною технікою. Все це в сукупності дозволяє виробляти олію відмінної якості, за конкурентної ціни.

    Шрот соняшниковий  - результат переробки при виготовлені соняшникової олії, яке отримують в процесі пресування та подальшої екстракції насіння соняшника.

     Це цінний кормовий продукт, який використовують в сільському господарстві. Застосування якого збільшує продуктивність птиць та тварин.

     По вмісту білків соняшниковий шрот значно перевищує корми з іншої рослинної сировини. Його можна використовувати як самостійний продукт так і в складі комбікормових сумішей. Містить повноцінний протеїн по амінокислотному складу, добре засвоюється тваринами.  Шрот соняшниковий в кормі збільшує інші його компоненти.

bottom of page